HET HELE JAAR DOOR MAXIMAAL INZETBAAR

Met 140 jaar ervaring in de nautische wereld, een modern geoutilleerde scheepswerf en vakkundige medewerkers is De Haas Maassluis bij uitstek geschikt voor het onderhoud van vaartuigen.

Of dat nu gaat om een vaartuig in particulier bezit of een complete vloot. Op onze werf zijn alle faciliteiten aanwezig voor het repareren, onderhouden en renoveren van diverse typen vaartuigen, maar ook van bijvoorbeeld pontons, steigers en loopbruggen. Vanwege onze uitgebreide ervaring in het onderhoud van complete vloten, gecombineerd met onze effectieve werkwijze, kunnen wij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zeer efficiënt uitvoeren.

OVERZICHT FACILITEITEN

Op onze werf vindt u een grote diversiteit aan faciliteiten. We geven u een overzicht:

100 Tons Travelift

Om vaartuigen tot een gewicht van 100 ton snel en verantwoord droog te kunnen zetten, heeft onze werf een geavanceerde Marine Travelift. Deze is uitgevoerd met een dubbele set hijsbanden met evenaar; het vaartuig hangt in totaal in 4 hijsbanden. Vaartuigen zijn in onze Marine Travelift aan de onderzijde voor een inspecteur toegankelijk met volledige stahoogte.

Langshellingen

Onze werf beschikt over langshellingen waar vaartuigen tot 50 meter lengte en een gewicht van 750 ton kunnen worden drooggezet. Zo kunnen wij ook aan deze vaartuigen alle voorkomende reparatie en/of renovatiewerkzaamheden uitvoeren.

Kadevoorzieningen

Bij De Haas Maassluis vindt u kades van 90 en van 130 meter lang met tenminste 4 meter waterdiepte. De kades zijn voorzien van nachtverlichting en servicekasten voor drinkwater- en stroomvoorziening.

Drijvende stijger

Er is een ruim 100 meter lange, hoogwaardige drijvende steiger met tenminste 4 meter waterdiepte.

Geconditioneerde hallen

In onze geconditioneerde hallen kan het hele jaar door onder de meest ideale omstandigheden worden doorgewerkt.

Uitgebreide overige faciliteiten op de werf, onder andere:

een complete bankwerkerij

een complete machinefabriek

een complete staalverwerkings- werkplaats

een complete werkplaats voor aluminium bouw

een mobile Grove kraanwagen

een elektrische hoogwerker

een vorkheftruck

kantoorruimte voor klanten

Inbouw van motoren

Op het gebied van de verkoop en het onderhoud van scheepsmotoren en -generatoren heeft De Haas Maassluis ook al meer dan 50 jaar ervaring. Enkele jaren geleden is een belangrijke stap gemaakt. Onze motorenafdeling is grondig gerenoveerd en heeft zich onder de naam De Haas PowerPort gefocust op de eersteklas producten van Caterpillar.

Onze vakkundige serviceteams kunnen snel en efficiënt op onze eigen werf of op locatie in Nederland en België scheepsmotoren onderhouden. In het magazijn van De Haas PowerPort houden we altijd een kritische voorraad reserveonderdelen van Caterpillar aan. Daarbij beschikken we niet alleen over nieuwe, maar ook uitstekende ruildelen.

De Haas PowerPort beschikt over een ruime ervaring op het gebied van efficiënt en effectief uit- en/of inbouwen van motoren, keerkoppelingen en generator sets.

Wij beschikken over moderne faciliteiten zoals:

  • Kranen
  • 100 Ton Travelift
  • Langshellingen voor schepen tot 50 meter lengte en 750 ton
  • Moderne loodsen voor het repareren van uw motoren, maar ook het bewerken van diverse metaalproducten